Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Artiesten

You are here:Home Muziek Team FM - Muziek
George Baker heeft een nieuw album uitgebracht genaamd - 3 Chords And The Devil !
Denny Braaf (1973) is een zanger en entertainer met een warme stem en dito uitstraling. Al geruim 32 jaar in het vak waar hij al zijn muzikaliteit en liefde in stopt. Bij het programma Bloed Zweet en Tranen op SBS6 waar hij tot de halve finale doordrong werden zijn zangkwaliteiten en uitstraling echt ontdekt. Denny wordt na elke performance bedolven onder lovende kritieken. Met vol enthousiasme van Denny lijkt nu de weg naar succes ingeslagen.
Nummers die je niet meer uit je hoofd krijgt, de hele dag door loopt te zingen en ook nog eens veelvuldig op de radio hoort. Dat is het concept van de composities van hitschrijver Dieter Bohlen. Het was een handige ingeving van Jordy van den Boer uit Boxtel om zo’n track op te nemen, waarbij Tom Peters een perfect passende Nederlandse tekst schreef, getiteld ‘100.000 Jaren’.
“Een gloednieuwe snelle uptempo plaat met lekkere live blazers en een heel catchy melodietje”.  Het Bavelse feestduo; Die 2 bestaat uit Alexander van Oploo en Peter Buijnsters. Voor het 5e jaar achtereen maken ze al feestsingles waarmee ze aan diverse liedjes festivals deelnemen. Sinds ze sinds 3 jaar samenwerken met producer André Kooiman zijn ze behoorlijk in de picture gekomen met hun nummers, wat vorig jaar al resulteerde in de feesthit; “Carnaval is het mooiste wat er is”.
Pagina 1 van 516
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren