drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Artiesten

You are here:Home Muziek Team FM - Muziek
Maria Louise (35) een zangeres van het Nederlandstalige levenslied heeft al verschillende albums en cd's singles op haar naam heeft staan. Ze begon haar carrière al op 8 jarige leeftijd en vond het leuk om mee te doen aan talentenjachten van onder andere kinderen voor kinderen. Op 11 jarige leeftijd mocht ze haar eerste single maken: “Bello”. Er volgden er meer en Maria Louise had de smaak te pakken, ze vond het leuk om mensen te entertainen en te ontroeren met haar muziek.
Op 5 juli is het album uitgekomen van de succesvolle zanger Jannes. Het nieuwe album draagt de naam ‘Liever Bij Jou’ en telt maar liefst 14 liedjes.
‘Als ik me verliefd voel smaakt het leven heel goed’. Die boodschap probeert Bob Offenberg over te brengen in z’n nieuwe sprankelende zomersingle ‘Laat het verlangen’. De tekst van deze potentiële zomerhit is geschreven door Pascal de Vormer. Voor Bob was het de eerste keer dat hij met deze uit Utrecht afkomstige tekstschrijver, die veel hits op naam heeft staan, samenwerkte.
Vrijdag 28-6-2019 presenteerde Andries van den Brink zijn nieuwe single ‘Eens wordt alles weer anders’ op Camping De Konijnenberg in Harderwijk. Ondanks de hitte kan Andries terugkijken op een geslaagd evenement waar veel publiek op afkwam. I.v.m. de eventuele geluidsoverlast en vergunningen moest de release party binnen plaatsvinden. Andries is dan ook erg trots op het publiek dat de moeite nam om hierbij aanwezig te zijn.
Pagina 1 van 412
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren