Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Nieuwe Single Kees Versluys : In Lijn !

Behalve dat IN LIJN een schilderij is uit het oeuvre van Piet Mondriaan, is het ook een omschrijving van voorwerpen of mensen die precies op een rij zijn geplaatst. Zie hier de oorsprong van de tekst voor de nieuwe single van Kees Versluys.
De tekst is speciaal voor dit nummer geschreven door Kees Koedooder.

IN LIJN is een crossover Country-Rock & Roll nummer maar in een Nederlandstalige uitvoering. Het feestgehalte nodigt de luisteraar uit om de voeten van de vloer te heffen om met elkaar IN LIJN te dansen.
Dat dansen gaat zeker lukken, want de track is een onvervalst Rock & Roll feestnummer, waarop je goed kunt bewegen.

De line-dance bestaat nog altijd! De grote vernieuwing is de ingezette aansluiting bij Top40 muziek. Vandaar dat je tegenwoordig voor een podium IN LIJN dansers zult tegenkomen die dansen op vele verschillende Nederlandstalige hits en nu dus ook op
IN LIJN van Kees Versluys.

Wederom is Marcel Fisser betrokken geweest bij de totstandkoming van de track, waardoor de sfeer van deze single geweldig is en het lied aan muzikaliteit niets te wensen overlaat
Het nummer ligt lekker in het gehoor en met een tempo van 150 bpm, kun je niet stil blijven staan en maakt het een echt FEESTNUMMER.

Kees Versluys.
Zanger Kees Versluys heeft na zijn “beroemde” TV debuut bij Henny Huisman, vier albums uitgebracht. Te weten: Personality (1997), Endeavour (2002), Golden Songs To Remember Volume I (2018), Beleef Het Leven (2018) en Golden Songs To Remember Volume 2 (2019). Ook heeft hij vele jaren met eigen dinnershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond, met deze Elvis In Memory Shows trekt hij ook door het land. Hiernaast heeft Kees zijn Nederlandstalige repertoire.
Met zijn singles “Souvenir“, “Kom Dans Met Mij“, “Eindeloos Mooi“ , ”Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil”, “Morgen Is Nog Heel Ver Weg” , “Draai Je Niet Om”, “Beleef Het Leven” en “Vanaf Vandaag” kreeg hij veel aandacht bij Radio en TV. Inmiddels kent men Kees Versluys weer als zanger van nieuw, eigen Nederlandstalig repertoire. Ballads, maar ook diverse feestnummers. Kortom voor elke gelegenheid weet Kees de sfeer te zetten, “FeestPop & Rock & Roll”.
Vertrouwen in de toekomst.
Kees heeft vertrouwen in de toekomst.
Zijn publiek is trouw en de schare fans groeit elke dag. Ook is Kees enorm betrokken bij zijn fans en dat komt uit het hart. BELEEF HET LEVEN, een boodschap die hij eenieder wil meegeven. Pak de dag, geniet van alles wat om je heen is, want niets is vanzelfsprekend. IN LIJN is een nummer dat verbindt, iedereen in de zaal op dezelfde lijn.
Release IN LIJN:
Kees Versluys is zonder meer trots op de release van deze single IN LIJN.
Hierna zal hij menigeen verrassen met de releases die nog gaan komen, maar nu eerst: IN LIJN !

Bekijk hier de videoclip : Kees Versluys - In Lijn

Meer informatie : www.keesversluys.com
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren