Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


‘Als Alles Over Is’ maakt zanger Richie er toch een feestje van !

Zijn naam is Richard, maar aangezien zijn moeder hem altijd Richie noemde, is dit zijn artiestennaam geworden. Richie is een ware muziekliefhebber en speelde vroeger zelfs trompet in een drumband. Ondanks dat het zingen steeds meer een passie voor hem werd, durfde hij jarenlang niet voor publiek op te treden. Pas toen diverse collega-artiesten (waarvan sommigen al 30 jaar in het vak zaten) hem motiveerden om meer met zijn zangkunsten te gaan doen, kreeg Richie het vertrouwen om door te gaan.

Circa 3 jaar geleden besluit hij om te starten met een professionele carrière in de muziek. ‘En zo komt het dus dat ik steeds meer ben gaan zingen voor publiek. Als de mensen het naar hun zin hebben dan heb ik het ook naar mijn zin. Dit alles heeft mij gebracht tot waar ik nu ben’vertelt Richie enthousiast.

Dit nummer is tot stand gekomen met de gedachte dat je eigenlijk van elke dag een feestje moet maken ongeacht wat er gebeurd. ‘Een vriend van mij had net een operatie achter de rug en ik zei ‘Als alles over is dan gaan we lekker feesten’ en daar ontstond de titel van mijn nummer’ aldus Richie.

Producer Roy Otters van ANRO Producties is verantwoordelijk voor de muziek, tekst en productie. De videoclip is gerealiseerd door Jaap van Didden van JvDRecording.

Richie zingt voornamelijk Nederlandstalig, maar overweegt om in de toekomst ook Engelstalige nummers te gaan vertolken.

Bekijk hier de videoclip : Richie - Als Alles Over Is

Meer informatie : Facebook Richie
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren